Новий позашляховик Hongqi E115 показали без камуфляжу

У мережі з’явилася партія нових світлин розкішної новинки з Китаю.

У китайських соціальних мережах була опублікована свіжа партія фотографій серійної версії електричного позашляховика Hongqi E115. І на цей раз автомобіль вільний від будь-якого камуфляжу.

Раніше ми бачили фотографії прототипів, один з яких був замаскований, в той час як інший був практично «чистий». По знімках можна помітити, що загальна форма виробничої моделі значною мірою ідентична концепт-кару, який дебютував в минулому році на автосалоні в Гуанчжоу.

Таким чином, E115 буде оснащуватися великими фальшрадіаторними ґратами, тонкими світлодіодними фарами і має таку ж подовжену лінію даху з гострими С-стійками. Одна з найбільш помітних відмінностей полягає в тому, що, хоча концепт мав деталі вертикального дизайну відразу за передніми колесами, серійна модель замість цього відрізняється горизонтальним орнаментом, обробленим червоним кольором і хромом.

Задня частина також явно нагадує концепцію з задніми ліхтарями подібної форми і між ними простягається світлодіодна панель. Крихітні світлодіоди трикутної форми на задніх дверях від концепції не видно на чорному прототипі.

Hongqi представив концепцію E115 з затемненими вікнами, приховуючи від публіки салон моделі. Ці шпигунські зображення показують, що інтер’єр новинки буде дуже технологічним. Наприклад, є сенсорний дисплей, призначений для клімат-контролю, масивна центральна інформаційно-розважальна система і повністю цифровий кластер датчиків.

Габаритні розміри позашляховика за даними китайських ЗМІ становить 5160/2000/1730 мм, а колісна база 3 250 мм. E115 з’явиться на ринку з двома електродвигунами, один на передній осі потужністю 215 к.с. і 350 Нм, а другий ззаду — потужністю 295 к.с. і 420 Нм. Живлення моторів буде забезпечувати літієва батарея на 92,4 кВт-год. Розгін до 100 км/год займає 4 секунди, а запас ходу складає до 600 км.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти