Toyota випустила спецверсію Corolla з новим двигуном

Вчора Toyota представила на японському ринку моделі Corolla і Corolla Touring в комплектаціях GX PLUS і HYBRID GX PLUS. На додаток до цього компанія анонсувала спецверсію 2000 Limited.

GX PLUS і HYBRID GX PLUS засновані на модифікації GX. Вони додатково отримали систему стеження за дистанцією і скло з захистом від УФ-випромінювання. Вставки на приладовій панелі і кермі пофарбовані в сріблястий колір.

Набагато більше інтересу викликає спецверсія 2000 Limited. Це перша модифікація нової Corolla в Японії, яка оснащується 2,0-літровим бензиновим мотором M20A-FKS серії Dynamic Force. Його потужність становить 170 к.с., крутний момент – 202 Нм. ДВС поєднується з варіатором, здатним імітувати 10 віртуальних передач в ручному режимі.

Аналогічний мотор встановлюється на масу інших автомобілів Тойоти, в тому числі Camry, RAV4, Harrier і Lexus UX200. У Corolla заявлена середня витрата палива 6 л/100 км по циклу WLTC.

На Corolla 2000 Limited встановлюються 17-дюймові диски. Автомобіль буде випускатися тільки в кузові універсал. На даху передбачені пофарбовані в сірий колір рейлінги. Доступні чотири кольори, в тому числі унікальні для моделі Red Mica Metallic і Blue Metallic.

Приставка Limited зовсім не є бутафорською: випуск такої Corolla дійсно буде обмежений. Компанія збирається продати всього 500 машин в цьому виконанні.

Автомобіль в комплектації GX PLUS з 140-сильним 1,8-літровим мотором 2ZR-FAE оцінений мінімум в 1972300 ієн. Гібридна версія коштує від 2439800 ієн . Найпотужніша Corolla 2000 Limited обійдеться у 2620200 ієн.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти