Купе-версію Volkswagen Tiguan показали без камуфляжу

У мережі з’явилися нові фото прототипу спорткросовера Volkswagen Tiguan Coupe, на знімках вперше можна розгледіти машину, оскільки вона обклеєна мінімальною кількістю камуфляжної плівки (тільки в районі переднього бампера).

По кузову автомобіль частково уніфікований зі стандартним “Тігуаном”, загальними є сталеві штамповані панелі передка (крила, капот), передні двері і лобове скло. Елементи від центральної стійки і далі — повністю оригінальні. Тут похила лінія даху а-ля ліфтбек, яка надає машині динамічний образ в стилі модних купе-кросоверів.

Презентація Tiguan Coupe відбудеться після показу рестайлінгової версії стандартної моделі сімейства (її представлять у найближчі тижні; ескіз оновленого кросовера VW показав ще в квітні). Передня бамперна група і фари у купе будуть оригінальними — такий висновок можна зробити, зіставивши знімки з ескізом рестайлінгового “Тігуана”.

Новинка створюється спеціально для ринку Китаю, де останнім часом набирають популярність машини такого типу. Виробництво Тігуана-купе буде вестися на заводі спільного підприємства SAIC-Volkswagen. Цікаво, що основою для автомобіля послужив не звичайний кросовер, а його подовжена семимісна версія Tiguan L, колісна база якого досягає 2791 мм замість 2681 мм у стандартної машини.

За попередньою інформацією, Tiguan Coupe будуть пропонувати з тими ж моторами, які в Китаї встановлюються на Tiguan L, – це бензинові турбо 1,4 л (150 к.с.) або 2,0 л (186 або 220 к.с.).

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти