Новий Kia Stinger GT помічений на Нюрбургринзі

«Заряджена» новинка попри камуфляж не отримає кардинальних змін.

Kia Stinger GT не такий вже «старий», оскільки вперше його показали світу в 2018 році, але компанія прийняла рішення про його оновленні до 2021 року. Минулого тижня прототип моделі був вперше виявлений на тестах і тепер він дістався до Нюрбургринга, при цьому кількість камуфляжу скорочується, хоча він приховує багато тонких змін, які ми очікуємо від Kia в моделі.

Kia дає Stinger GT оновлення середнього циклу, а камуфляж швидше намагається заплутати вас, бо ніяких істотних змін не буде. Ймовірно, Kia додасть фарам і заднім фарам нову графіку, поліпшивши дизайн передньої і задньої частини. Не виключено, що з’являться перероблені бампери, переглянуті повітрозабірники і змінений вид решітки радіатора.

Внутрішні зміни, ймовірно, більш тонкі. В середині циклу рідко відбуваються зміни в технічній частині, чутки припускають, що Kia Stinger GT 2021 року 3,3-літровий V6 з подвійним турбонаддувом, який зараз розвиває 365 к.с. і 510 Нм крутного моменту почне видавати 380 к.с. і 528 Нм.

Звичайний Stinger може отримати новий 2,5-літровий Hyundai з турбонаддувом, що розвиває потужність 290 к.с. Однією з нових функцій повинна бути змінна система випуску відпрацьованих газів для регулювання звуку двигуна. При цьому 8-швидкісна трансмісія буде збережена. Потужність буде як і раніше направлятися на задні колеса, або на всі чотири.

У салоні клієнти повинні очікувати ще менше змін, таких як інформаційно-розважальний екран, розмір якого збільшиться до 10,25 дюйма.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти