КрАЗ представив потужні новинки (фото)

Ще два сучасних лазне-пральних комплекси передали військовим, які виконують завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Про це передає Твоя МАШИНА з посиланням на АрміяІнформ.

Комплекси розміщені на базі вантажного автомобіля КрАЗ у двох контейнерах. Вони працюють  у польових умовах як в автономному режимі, так і з підключенням до комунікацій.

Як зазначив представник заводу-виробника,  пропускна здатність лазні до 20 осіб за годину, а за умови розгортання літніх виносних душових – 80-100 військовослужбовців. Такі мобільні лазне-пральні комплекси виробляють з 2015 року. За цей період до Збройних Сил України поставлено понад 40 одиниць. Упродовж цього року заплановано передати ще близько 20 комплексів, але базуватися вони будуть вже на шасі автомобіля МАЗ.

За словами військовослужбовців, комплекси себе добре зарекомендували у польових умовах, вони мають надійну конструкцію, оснащені сучасним обладнанням та мають високі економічні та експлуатаційні показники.

Уже через кілька днів лазне-пральні комплекси прибудуть до району проведення ООС та почнуть використовуватися за призначенням.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти