У Китаї показали новий електричний кросовер Geometry C

Весною 2019 року Geely запустила новий суббренд Geometry, під яким випускаються тільки електромобілі. Першою моделлю марки став седан Geometry A, який позиціюється як конкурент Tesla Model 3. Тепер представлена друга модель — кросовер Geometry C.

За повідомленням китайських ЗМІ, новинка побудована не з нуля: в її основі лежить платформа від Geely Emgrand GS. Довжина Geometry C становить 4432 мм, ширина – 1833 мм, висота – 1560 мм. Колісна база – 2700 мм. За габаритами модель дуже близька до Nissan Leaf.

Екстер’єр новинки виконаний в модному мінімалістичному ключі. До цікавих рішень можна віднести висувні зовнішні ручки (як у Тесли) і «плаваючий» дах.

Geometry C приводиться в рух одним електромотором (200 к.с. і 310 Нм). Заявлена максимальна швидкість 150 км/год. Покупці зможуть вибирати між версіями з запасом ходу 400 і 550 км. Оскільки ці дані заявлені в застарілому циклі NEDC, то їх можна сміливо зменшувати на 30% (тоді виходить 280 і 385 км).

Точна ємність АКБ не розголошується. Ймовірно, тут використовуються ті ж батареї, що і на Geometry A: 51,9 і 61,9 кВт*год.

Продажі електричного кросовера Geometry C почнуться в Китаї через місяць. Ціни поки не називаються.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти