Новий Ford Mustang Mach 1 готується до продажу

Минуло понад 50 років відтоді, як модель дебютувала вперше, і майже два десятиліття з того часу, як в останній раз значок Mach 1 з’явився на новому Ford Mustang.

Однак тим, хто чекає воскресіння топового виконання моделі з 5,0-літровим V8 від Ford, залишилося набратися терпіння — його анонсували під час великої прес-конференції в Дірборні, штат Мічиган.

Значок Mach 1, як випливає з назви, завжди був синонімом найшвидшого Mustang, який можна було придбати не вдаючись до покупки версій Shelby або Boss. Назва була натхнена льотчиком-винищувачем Чаком Йегером, першою людиною, що подолав звуковий бар’єр. У свою чергу, Mustang Mach 1 побив 295 рекордів швидкості і витривалості протягом свого життя.

Від потужного повітрозабірника на капоті в Ford вирішили позбутися, замінивши його на вузькі прорізи, встановили ґрати радіатора з тривимірним малюнком, загострений передній спліттер, бічні спідниці і дифузор, причому останній також перекочував на Mustang Mach 1 з Shelby GT500. 19-дюймові диски виконані в стилі класичних Magnum 500.

Драйверський Mustang Mach 1 буде доступний для замовлення в ексклюзивному сріблястому кольорі Fighter Jet Grey і ще семи кольорах, включаючи помаранчевий Twister Orange і блакитний Velocity Blue.

Під капотом розташується модифікований 5,0-літровий V8, віддача якого складе близько 525 к.с. Як уже згадувалося, Mach 1 буде доступний з 6-ступеневою механічної або 10-швидкісною автоматичною трансмісією. У першому випадку — це КПП Tremec, запозичена у GT350.

Відомо, що новинка з’явиться у продажу вже навесні наступного року. Ближче до цієї дати оголосять і ціни нового Ford Mustang Mach 1.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти