Опубліковані нові подробиці про наступника Great Wall Hover

У вільний доступ потрапили нові фото і технічні подробиці про перспективний позашляховик Haval B06. Ця модель готується прийти на зміну класичному рамної Haval H5, який, в свою чергу, є перейменованою версією у відповіді Great Wall Hover H5. Додаткова інформація витекла через базу Міністерства промисловості Китаю. Нагадаємо, що Haval входить до складу Great Wall Motor.

Офіційної презентації Haval B06 ще не проводилося, хоча виробник на початку червня розповсюдив кілька його фірмових фото, так що дизайн майбутньої новинки секретом вже не є. Автомобіль отримав брутальний зовнішній вигляд з класичним двооб’ємним профілем, круглими фарами і візуально відокремленими від кузова бамперами. Стиль розроблений під керівництвом англійця Філа Сайммонса, колишнього фахівця Jaguar Land Rover. У китайському концерні він трудиться з 2018-го, а до того обіймав посаду директора по екстер’єру в британському Land Rover, де, зокрема, керував створенням вигляду таких моделей, як Range Rover Velar, Discovery і Discovery Sport останніх генерацій.

З бази Мінпрому Китаю стали відомі габарити перспективного автомобіля. Його довжина, ширина і висота складають 4620, 1890 і 1780 мм відповідно, колісна база – 2738 мм. Залежно від комплектації B06 буде мати колеса розмірності 235/65 R18 або 235/60 R19.

З’ясувалося також, що позашляховик планується оснащувати 1,5-літровим бензиновим турбомотором з індексом GW4B15A, його потужність становить 169 к.с. Автомобіль отримає повнопривідну трансмісію, в якості опції буде доступне блокування заднього диференціала. Також заявлена функція настройки режимів руху з шістьма попередньо встановленими — економ, стандартний, спортивний, пісок, бруд, сніг.

Досі невідомо, на якій платформі побудований B06 – на рамній або безрамній. Найімовірніше перший варіант, оскільки B06 планують позиціювати як універсальну і невибагливу робочу конячку.

Старий Haval H5 поточного зразка в Китаї ось-ось перестануть випускати. Виробництво Haval B06 має стартувати в третьому кварталі 2020 року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти