Honda оновила CR-V і представила нову топ-комплектацію

Honda злегка оновила кросовер Honda CR-V. На додаток до цього компанія розробила нову топ-версію Black Edition.

Найпомітнішою візуальною відмінністю стали модернізовані фари з динамічними «поворотниками». Також з’явилися підігрів керма і автоматичне опускання дзеркал заднього виду при русі заднім ходом. Ці доповнення інтегровані в усі комплектації CR-V.

Нова версія Black Edition виконана в чорно-білому декорі зовні і всередині. Виробник встановив затемненні 18-дюймові алюмінієві диски, покликані «підкреслити силу і витривалість кросовера».

Передня і задня оптика CR-V Black Edition, включаючи основні блок-фари і «протитуманки», виконана в темному варіанті. В інтер’єрі теж по максимуму використаний чорний колір: стеля, оббивка сидінь, декоративні накладки на панелі і дверях відповідають загальному стилю SUV.

Технічних нововведень не передбачено. Honda CR-V буде як і раніше пропонуватиметься в двох варіантах: з 1,5-літровим турбомотором (190 к.с.) або у вигляді гібрида з 2,0-літровим «атмосферником» і електродвигуном. ДВС видає 145 к.с., електромотор ще більше – 184 к.с. У сумі виходить до 215 к.с.

Продажі злегка оновленої версії CR-V почнуться в Японії 19 червня. Початковий цінник – 3361600 ієн. Black Edition коштує від 3774100 ієн.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти