Оновлений Chery Tiggo 4 з’явиться в продажу вже в липні

У мережі опублікували перші фотографії товарного Chery Tiggo 4 2020 модельного року.

Видання Autohome опублікувало перші фотографії нового Chery Tiggo 4 2020 модельного року. Новинка вже почала надходити в дилерські центри марки в Китаї, а продажі стартують в наступному місяці.

Новинка стала трохи більшою від актуальної версії моделі — її габарити складають тепер 4358x1830x1670 мм. Також змінився і зовнішній дизайн оновленого кросовера. Автомобіль може похвалитися іншим оформленням передньої і задньої частини.

А ось інтер’єр Tiggo 4 тепер відсилає нас до «старшого» кросовера Tiggo 7 Pro. У салоні можна виявити цифрову панель приладів і сенсорний блок управління кліматичною системою. Мультимедійна система з планшетною орієнтацією екрана дещо підведена над панеллю і фахівці вважають, що вона отримала функцію управління жестами. Над дефлекторами вентиляції помітний ряд кнопок і не можна не звернути увагу на наявність глянцевого пластика в інтер’єрі.

У рух оновлений Chery Tiggo 4 наводиться 1,5-літровим мотором, віддача якого може скласти близько 116 к.с. в разі, якщо він виявиться атмосферним, і 156 к.с. для наддувного двигуна. У будь-якому випадку пару агрегату складе 5-ступінчаста “механіка”, варіатор або 6-ступінчаста роботизована трансмісія.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти