Опубліковані зображення нового електричного кросовера Toyota

Toyota Motor запатентувала зовнішній вигляд перспективних електричних кросоверів — компактного і средньорозмірного. У мережі з’явилися патентні зображення нового кросовера Toyota, який буде працювати на електротязі.

Варто відзначити, що нічого нового на цих знімках ми не побачимо, оскільки зображення моделі компанія публікувала в рамках прес-релізу, розісланого ще в середині 2019 року.

В основі новинки лежатиме платформа e-TNGA, в ній передбачені три різні конфігурації — з переднім, заднім або повним приводом. Даний «візок» спочатку створюється під використання електричної силової установки. Це дозволить інженерам скомпонувати агрегати найбільш оптимально, не вдаючись до компромісів, які неминучі при конвертації платформи з ДВС під використання електроприводу.

Новинка отримає модні зараз висувні дверні ручки — таке рішення можна побачити в електрокарах Tesla або деяких моделей Range Rover і Jaguar. Середньорозмірний кросовер має двооб’ємний силует, а компактний тяжіє до однооб’ємної форми. Не факт, що серійні електромобілі Toyota будуть виглядати так само, швидше за все, це лише дизайнерська фантазія на задану тему.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти