Новий Mercedes-Benz S-Class представлять вже 8 липня

Уже в середу на медіаплатформі Mercedes me з’явиться вся інформація про флагманський седан S-Class нового покоління.

Компанія Mercedes-Benz випустила тизер свого флагманського седана, яким анонсувала його дебют. Офіційно новинку, а точніше, технології, які будуть в ній використані, покажуть 8 липня, а ось сама презентація нової генерації S-Class відбудеться тільки у вересні. Зараз на тизері зображені тільки передня частина нового S, а також перше офіційне фото планетоподібної інформаційно-розважальної системи MBUX.

Новинка отримає ще більш спрощену передню панель, на якій буде домінувати великий екран. Саме через нього власник зможе керувати більшістю функцій автомобіля, прямо як в електрокарах Tesla. Розмір дисплея в даний час невідомий, хоча можна з упевненістю сказати, що він отримає діагональ приблизно 17 дюймів, по аналогії з Tesla Model S і Model X.

Зайве говорити, що комбінація приладів також буде повністю цифровою. Швидше за все, HUD-дисплей буде підтримувати доповнену реальність для навігаційної системи.

Що стосується силових установок, то ми точно знаємо про появу V12, але тільки в моделях Maybach, оскільки компанія не планує випускати версію AMG S65. При цьому більш слабкі шести- і восьмициліндрові двигуни отримають м’яку гібридну технологію. Як і у випадку з W222, в деяких країнах будуть пропонуватися чотирициліндрові силові агрегати.

Нещодавно було підтверджено, що модель буде випускатися з кількома колісними базами — стандартною, довгою і подовженою. Також модель зможе похвалитися автономною системою 3-го рівня, але пізніше з’явиться і автопілот 4-го рівня. Наступне покоління S буде працювати на абсолютно новій платформі, яка знаходиться в розробці з 2015 року і буде використовуватися великою кількістю моделей для розподілу витрат.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти