У мережі показали концептуальний Mercedes SLR-AMG в дусі McLaren

Оскільки Mercedes-Benz старанно працює над підготовкою гіперкара AMG One на базі F1 до виробництва, він ні за що не запустить духовного наступника культової SLR McLaren. Однак, подивившись ці ілюстрації, ми хочемо, щоб німецький бренд зробив саме це.

Незалежний художник Георгій Божков, що працює в RecomBlacksmith, представив свій новий проект з гідною назвою Mercedes SLR-AMG Concept Design. У той час як автомобіль черпає натхнення в SLR McLaren, він несе в собі свій власний унікальний стиль і міг би стати справжньою запаморочливою новинкою, якби потрапив на виробничу лінію.

Перше, про що варто поговорити, це розміри. Автомобіль виглядає трохи більшим, ніж SLR, а також нинішній AMG GT, і тим краще для нього. Ці щедрі пропорції дозволили Божкову створити довгий капот, який виглядає абсолютно чудово. Салон розташований практично над задньою віссю.

Передня частина виглядає особливо стильно завдяки унікальним фарам з вбудованими світлодіодними денними ходовими вогнями, видатному значку і агресивному передньому бамперу та спліттеру.

Профіль також досить унікальний завдяки наявності великих зябер за передніми колесами, які пофарбовані в кольори німецького прапора, а ззаду — тонкі світлодіодні задні ліхтарі, подвійні вихлопні труби і пара вихлопних труб.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти