Новий Kia Carnival розкрив свій неймовірний салон

Екстер’єр повнорозмірного мінівена Kia Carnival (він же Kia Sedona в США) нового (четвертого) покоління Kia розсекретила в кінці червня. Інтер’єр досі бачили тільки на шпигунських фото. Тепер же Kia нарешті офіційно розкрила і салон прийдешньої новинки.

Усередині мінівен разюче відрізняється від попередника (втім, як і зовні). Екран медіасистеми (його діагональ складає 12,3 дюйма) тепер оформлений у вигляді змонтованого поверх панелі планшета. Пропав верхній «бардачок». Також залишився в минулому важіль «автомата»: тепер замість нього використовується «шайба», що обертається.

Поки доступна тільки одна фотографія, на якій не вийде розглянути весь салон, але вже відомо, що Carnival буде продаватися у версіях з 7, 9 і 11 місцями в 3 або 4-рядній схемі.

Довжина, ширина і висота нового Kia Carnival становлять 5155, 1995 і 1740 мм відповідно, колісна база – 3090 мм. Щодо попередника довжина збільшена на 30 мм. По частині техніки відомі такі подробиці: автомобіль створений на платформі кросовера Kia Sorento, він отримає три моторні версії — бензинову з двигуном об’ємом 2,5 л, гібридну і дизельну. Точні специфікації поки не публікуються.

Продажі нового Carnival в Південній Кореї почнуться в третьому кварталі 2020 року. Пізніше автомобіль вийде і на інші ринки.

Нагадаємо, Carnival попереднього зразка (код – YP) випускається з 2015 року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти