Hyundai представила спортивну версію кросовера Santa Fe

Новинка з’явиться на місцевому ринку вже в поточному році.

Компанія Hyundai запускає абсолютно новий рівень оновлення N-дизайну для своїх автомобілів. Йдеться про Veloster N, а також ексклюзивні версії N Line, наприклад, для седана Elantra. Однак, для тих, хто вже має машину бренду Hyundai, але хоче перейти на рівень N, південнокорейська компанія пропонує пакет деталей N Performance.

Поточні моделі з варіантами деталей N Performance – це i30 і Veloster. Проте, схоже, що Hyundai випустила запчастини N Performance для свого оновленого кросовера Santa Fe.

Видання The Korean Car Blog повідомляє про новинку, яка буде випущена пізніше в цьому році. Примітно, що версія N Performance обмежена тільки Південною Кореєю — в крайньому разі, на даний момент. Дивлячись на деталі Santa Fe N Performance на шоу-моделі, ми не можемо не побажати, щоб Hyundai випустила такі оновлення по всьому світу.

Для початку, зовнішній пакет поставляється з агресивними переднім і заднім бамперами, заднім спойлером, унікальними 21-дюймовими колесами, гальмами N Performance, а також набором деталей з карбону: дифузора, капота, корпусу бічного дзеркала і спойлера. Крім того позашляховик отримує особливу решітку радіатора.

Салон Santa Fe від N Performance отримує N спортивні сидіння, обтягнуті алькантарою і ряд акцентів з вуглецевого волокна. Позашляховик також постачається з гладкою обробкою, що робить інтер’єр Santa Fe більш розкішним.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти