У мережі показали новий китайський кросовер Qoros 7 (фото)

Нова модель Qoros з’явиться на китайському ринку в серпні, вона покликана врятувати бренд від банкрутства. Новинка отримає два турбомотори на вибір.

Китайський бренд Qoros, що входить в холдинг Baoneng Group і компанії Chery, офіційно представив новий кросовер з індексом 7. Цей автомобіль став першою моделлю, випущеною компанією за останні чотири роки.

Довжина Qoros 7 становить 4 679 мм, ширина – 1 897 мм, висота – 1 679 мм, а колісна база сягає 2 720 мм. Виробник підкреслив, що дизайн новинки розроблений з оглядкою на концепт Qoros Mile II, який показали в минулому році на автосалоні в Шанхаї.

Головною особливістю Qoros 7 в салоні є мультимедійний комплекс з вертикальним сенсорним дисплеєм діагоналлю 16,6 дюйма в стилі електромобілів Tesla. Також новинка отримала зроблену у вигляді окремого планшета цифрову панель приладів.

Автомобіль буде доступний з двома бензиновими 4-циліндровими турбодвигунами на вибір: об’ємом 1,6 і 1,8 літра потужністю 204 і 231 к.с. відповідно (280 та 300 Нм). Агрегати працюватимуть в парі з роботизованою КПП з двома зчепленнями.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти