Cadillac представив новий тизер електричного кросовера Lyriq

Напередодні офіційної прем’єри першого повністю електричного автомобіля, компанія Cadillac підігріває інтерес публіки, публікуючи тизери новинки.

Перший електромобіль Cadillac буде презентовано всього через тиждень і автовиробник опублікував кілька тизерних зображень майбутнього автомобіля, які демонструють порт зарядки автомобіля. Ми також бачимо велику панель, яка відкривається для доступу до порту, і логотип Cadillac.

Кросовер буде першим від GM, який буде використовувати акумуляторні батареї Ultium. На фотографіях і в дуже короткому відео-тизері ми побачимо крило і двері Lyriq 2022 року з боку водія і досить велику панель зарядного порту. Здається, що Cadillac розробив систему, яка переміщує задню частину переднього крила, щоб відкрити порт, і світлову графіку в стилі Tron, яка, ймовірно, показує потужність, що направляється на акумуляторну батарею у підставі транспортного засобу.

Cadillac також продемонстрував динамічну емблему бренду, яка при включенні Lyriq послідовно загоряється. Нарешті, зображення показують те, що здається великими колесами з декількома спицями. Стиль є вражаючим, в той час як аеродинамічний дизайн потенційно може допомагати підвищити запас ходу електрокара.

Cadillac Lyric буде офіційно представлений вже 6 серпня.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти