Toyota представила оновлений кросовер Toyota C-HR

Японський автовиробник 4 серпня представив оновлену версію моделі C-HR, яка отримала сучасні електронні системи.

Компанія Toyota наділила новинку оновленим фірмовим комплексом систем безпеки Toyota Safety Sense (TSS), в який тепер входить Emergency steering assist. Система здатна при виявленні перешкоди, наприклад, пішохода, визначити, чи достатньо місця в поточній смузі для того, щоб його об’їхати. Якщо ситуація дозволить, то машина автоматично зміститься в бік і продовжить рух вперед. Також камери навчилися розпізнавати пішоходів вночі і велосипедистів — вдень.

Крім цього, для рідного ринку кросовер C-HR у всіх модифікаціях отримав систему розпізнавання дорожніх знаків. На комплектаціях G, GT, S GR SPORT і ST GR SPORT за замовчуванням встановлюються передні сидіння з підігрівом, поперековим підпором з електрорегулюванням, а також іонізатор повітря nano-e.

Як розповіли в прес-службі марки, новинка отримала комплектацію Mode-Nero Safety Plus. Вона близька до версій G і GT, але відрізняється від них чорним декором і алюмінієвими колесами. Вартість оновленого кросовера в Японії стартує від 2,38 млн єн за версію ST з 1,2-літровим мотором на 116 к.с., механічною трансмісією і переднім приводом. Найдорожчою стала гібридна версія з 98-сильним ДВЗ і 73-сильним електромотором — її вартість доходить до 3,05 млн єн.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти