Kia повністю розсекретила новий Kia Carnival

Новий Carnival, заснований на новій середньорозмірній платформі Kia, отримав назву «Grand Utility Vehicle» і має набагато витонченіший і привабливіший дизайн, ніж модель попереднього покоління.

Все починається з передньої частини, де дизайнери Kia встановили ґрати радіатора «тигровий ніс», а також набір гострих фар і світлодіодних денних ходових вогнів. Також спереду знаходиться скульптурний бампер і нижній повітрозабірник з металевою обробкою, що ще більше додає стильний вигляд. Зміни в дизайні тривають в задній частині: світлова панель у всю ширину і металева захисна пластина в стилі позашляховиків.

Південнокорейським покупцям буде запропоновано вісім варіантів забарвлення кузова Kia Carnival, а також безліч алюмінієвих колісних дисків розміром 17, 18 і 19 дюймів.

Завдяки новій платформі довжина Carnival четвертого покоління збільшена на 40 мм, а колісна база збільшена на 30 мм, що забезпечує поліпшений внутрішній простір. Залежно від ринку Kia буде доступна з трьох або чотирирядною конфігурацією сидінь з місцем для семи, восьми або 11 чоловік.

У семимісній конфігурації новий Kia Carnival має регульовані сидіння для пасажирів другого ряду з регульованою спинкою, підлокітниками і ногами. При використанні тільки переднього ряду сидінь Carnival пропонує 2905 літрів вантажного простору.

На оновленій приладовій панелі почесне місце займає 12,3-дюймовий цифровий приладовий дисплей і 12,3-дюймова інформаційно-розважальна система з сенсорним екраном, всі вони розташовані під суцільним склом. Apple CarPlay і Android Auto входять в стандартну комплектацію і, в залежності від ринку, включені сервіси Kia Live, що пропонують інформацію про дорожній рух в реальному часі, прогнози погоди, визначні пам’ятки і докладну інформацію про паркування.

Kia також впровадила інтригуючу функцію «Вигляд ззаду пасажира і розмова», яка дозволяє переднім пасажирам перевіряти пасажирів на задньому сидінні за допомогою невеликої камери, підключеної до інформаційно-розважальної системи.

Ще одна ключова особливість нового Carnival – інтелектуальне відкривання і закривання задніх дверей з електроприводом і дверки багажного відділення натисненням однієї кнопки.

Kia заявляє, що новий Carnival «зберігає той же характер водіння, що і його попередники, ставлячи на чільне місце комфорт і стійкість». Він оснащений повністю незалежною підвіскою і безліччю заходів щодо зниження шуму, вібрації та жорсткості для підвищення комфорту.

У Кореї новий Carnival буде продаватися з декількома двигунами. До них відносяться 2,2-літровий дизель Smartsteam потужністю 199 к.с. і 440 Нм крутного моменту, 3,5-літровий бензиновий двигун MPi потужністю 268 к.с. і 332 Нм і 3,5-літровий GDi V6 потужністю 290 к.с. і 355 Нм. Всі двигуни серійно працюють в парі з восьмиступеневою автоматичною коробкою передач. Kia ще не повідомила, які двигуни будуть пропонуватися в Північній Америці.

Продажі нового Carnival в Кореї почнуться в третьому кварталі цього року, а на інших світових ринках вони відкриються пізніше в цьому році. Як згадувалося раніше, він, швидше за все, надійде в дилерські центри США на початку наступного року як Kia Sedona 2022 року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти