Toyota представила кросовер за $11000

Toyota Motor додала в свою гамму новий субкомпактний кросовер Urban Cruiser. Фото і відео новинки показали через акаунти Тойоти в соцмережах. Цільовим ринком для Urban Cruiser є Індія, там же модель будуть виробляти.

Що це за автомобіль? Всього лише перелицьована версія кросовера Suzuki Vitara Brezza, який випускається в тій же Індії з 2016 року. Щодо вихідної моделі Тойота має тільки нову передню бамперну групу з великими бічними «повітрозабірниками» (насправді це лише імітація) і трохи більш масивною решіткою радіатора, які роблять Urban Cruiser карликовою подобою Toyota Fortuner.

За розмірами Toyota Urban Cruiser також не відрізняється від «донора»: довжина, ширина і висота складають 3995, 1760 і 1550 мм відповідно, колісна база – 2500 мм. Дорожній просвіт – 198 мм. В Індії машини довжиною до 4 метрів обкладаються зниженим транспортним податком.

Щодо технічної частини — повна уніфікація з Suzuki в його модернізованої іпостасі, тобто модель буде доступна тільки з 1,5-літровим бензиновим «атмосферником» потужністю 105 к.с., який поєднується з 5-ступеневою «механікою» або 4-діапазонним «автоматом», причому другу версію опціонально можна оснастити системою «м’який гібрид» зі стартер-генератором і компактною літій-іонною батареєю. Привід — тільки передній, повний не передбачений в принципі.

Виробляти Урбан Круізер будуть пліч-о-пліч з Vitara Brezza на заводі Maruti Suzuki (індійська філія Сузукі). Продажі умовно нової Тойоти стартують 22 вересня, початкова ціна складе $11000.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти