У мережі з’явилися шпигунські фото нової Skoda Fabia під час тестів

Не так давно новий генеральний директор компанії Skoda повідомив, що у 2021 році має з’явитися нова Fabia. Тепер у мережі з’явилися перші фотографії новинки зроблені фотошпигунами під час дорожніх тестів, повідомляє Твоя МАШИНА.

Кузов авто все ще схожий на Volkswagen Polo. Чеський хетчбек B-сегмента нарешті перейде на платформу Volkswagen Group MQB A0, яка також лежить в основі Volkswagen Polo, SEAT Ibiza і Audi A1.

Незважаючи на те, що у цього прототипу немає серійного кузова, вже висловлювалися припущення, що нова Fabia отримає більш модний дизайн для свого четвертого покоління. Нічого іншого не можна сказати про зовнішній вигляд моделі, але, ймовірно, можна з упевненістю припустити, що вона буде в значній мірі натхненна Scala, новою Octavia і Kamiq.

Підтримка MQB A0 означає, що нова Fabia буде розділяти майже всю свою технологічну базу з родинними моделями Polo і Ibiza. Це включає в себе двигуни, трансмісії і інші технології, які будуть використовуватися всіма трьома хетчбеками, а також Audi A1. До речі, перехід на нову архітектуру, ймовірно, означає, що нового універсала Fabia не буде.

Читайте також: Renault почне продавати новий найдешевший кросовер

Джерело motor1.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти