Бюджетний кросовер Hyundai вперше сфотографували під час тестів

Південнокорейська компанія Hyundai вивела на дорожні тести нову модель – компактний кросовер B-сегмента Bayon. Шпигунськими знімками новинки, яку планують представити в першій половині наступного року, поділився портал Autoevolution.

Судячи з фотографій прототипу, Bayon, що нагадує скоріше п’ятидверний хетчбек, ніж кросовер, запозичить оформлення передка у i30, а стилістику оптики – у «старшої» Kona. Архітектура салону також відсилає до інтер’єру «Кони». Bayon оснастили цифровою панеллю приладів, великим екраном-планшетом мультимедійної системи з шайбами – «крутилками» і мультифункційним чотирьохспіцевим кермом.

Прототип на знімках також має передні сидіння, що обігріваються і традиційний важіль замість електронного стоянкового гальма, а також шестиступінчасту механічну коробку передач, альтернативу якій складе «робот» DCT. Судячи з інформації на екрані «приборки», в оснащення Bayona увійде інтелектуальна система розпізнавання дорожніх знаків – на дисплеї вона попереджає про обмеження швидкості.

Назва новинки Hyundai розкрила напередодні: Bayon, як і ряд інших моделей південнокорейської марки, отримав назву на честь міста. Йдеться про французькому місті Байонна (Bayonne), розташованому між Атлантичним узбережжям і Піренеями і популярному серед любителів активного відпочинку. Крім цього, Hyundai опублікувала перший тизер новинки, на якому видно діодну задню оптику в формі бумеранга.

Прем’єра Hyundai Bayon намічена на першу половину 2021 року. Новинка з’явиться в Європі і, як обіцяють в компанії, стане найдоступнішим кросовером марки на ринку. Інші подробиці про модель Hyundai поки не розкриває.

Читайте також: Hyundai Bayon – новий таємничий кросовер бренду: яким буде автомобіль

Джерело motor.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти