Таємничий прототип BMW X5 потрапив на фото

Загадковий прототип BMW X5 попався в об’єктиви камер фото шпигунів

BMW могла почати підготовку до планового рестайлінгу кросовера X5, повідомляє видання Motorauthority. Також існує судження про те, що німецький автовиробник тестує на кросовері нову гібридну силову установку.

Таємничий BMW X5 був помічений в Баварії, недалеко від одного з інженерних центрів BMW. Досліджуючи оприлюднені фото, можна зазначити, що зовнішній вигляд рестайлінгової моделі не зазнав значних змін. Вірогідно, дана модель отримає оновлені бампери і злегка перероблену головну оптику.

Фахівці видання Motor1 звернули увагу на схожість бамперів тестової машини з аналогічними елементами цілком серійного X5 M50i. Крім того, на бортах тестової машини помітно написи Hybrid Test Vehicle ( «Гібридна тестова машина»), а в салоні на передній панелі розташовується якесь вимірювальне обладнання. Видання Motor1 припускає, що новий BMW X5 служить для обкатки нових технологій в області електрифікації.

Припустимо, що BMW дійсно готує рестайлінг, то появу новинки варто чекати після 2022 року разом з паралельно оновленим кросс-купе X6. Але не потрібно забувати, що приблизно в цей же час стартує продаж схожого за габаритами електричного кросовера iX, а тому BMW X5 втрачає шанс стати справжнім електрокаром.

Читайте також: Renault Taliant: бюджетний аналог нового Logan

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти