Опублікували перші зображення оновленого BMW X7

Готується прем’єра рестайлінгового кроссовера X7 у компанії BMW. Напередодні в Мережі з’явилися шпигунські знімки прототипу майбутньої новинки в камуфляжній плівці, використовуючи які, незалежні дизайнери припустили, як може виглядати оновлений X7.

Нагадаємо, повнорозмірний кросовер Х7 був презентований у жовтні 2018 року. З огляду на те, що продажі автомобіля почалися в березні 2019 року, на конвеєрі він менше двох років, проте німецький автовиробник вже готує рестайлінгову версію. Із фотознімків зрозуміло, що оновлення буде істотним, перш за все, у передній частині кузова.

Основна зміна в зовнішності – головна оптика яка стане «двоповерховою». Основні блоки фар розмістяться нижче, а вище них будуть вузькі смужки, в яких будуть або габаритні вогні, або покажчики поворотів. Ще одна істотна зміна – радар в нижньому повітрозабірнику стане ширшим і більшим за розмірами. Решітка радіатора при цьому залишиться такої ж форми і розміру, як і раніше. Швидше за все, капот і передні крила також залишаються без змін.

Не виключено, що задня світлотехніка також оновиться: на рендері показаний варіант з ліхтарями, візуально об’єднаними вузькою світлодіодною смугою. Крім того, очікується поява зміненого заднього бампера.

Даних про зміни в технічній частині кросовера поки що немає, проте можна припустити, що з’явиться більше гібридних модифікацій і, не виключено, що і повністю електрична. Актуальний же BMW X7 пропонується з широкою лінійкою бензинових і дизельних агрегатів, базова дизельна версія 30d оснащується 249-сильним рядним двигуном 3,0 літра, базова бензинова 40i – 340-сильним рядним мотором 3,0 літра. Прем’єра новинки очікується вже скоро у 2021 році.

Читайте також: Спортивний Volkswagen Tiguan R виявився дуже швидким кросовером

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти