Бюджетний кросовер Skoda знову помітили на тестах: шпигунські фото

Новий кросовер чеського бренду, який ще не має власної назви потрапив до об’єктивів фотокамер і засвітив екстер’єр і інтер’єр.

За попередньою інформацією відомо, що компактний кросовер отримає новий варіант платформи і два турбодвигуна.

Назву новинки від Skoda не поспішають розкривати та тримають в секреті, але дещо про авто вже відомо.
Автомобіль побудований на платформі MQB-A0-IN, яка була створена спеціально для індійського ринку. В майбутньому на ній будуть побудовані всі нові моделі Skoda і Volkswagen для країн, що розвиваються.

Провісником новинки став прототип Skoda Vision IN. Від концептуальної моделі автомобіль запозичив двоповерхову оптику, масивну радіаторну решітку і ліхтарі. Силует новинки в цілому не змінився.

На шпигунського фото можна побачити, що дисплей мультимедійної системи у серійної моделі буде інтегрований в передню панель, хоча у шоу-кара він височів над нею.

Прототип був оснащений 150-сильним 1,5-літровим бензиновим TSI, що працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач. Скоріше за все, цей двигун дістанеться і серійній моделі. Місцеві ЗМІ запевняють, що новинка також отримає 1,0-літровий TSI, пов’язаний з механічною КПП.

В Індії старт продажів запланований на першу половину 2021 року. Серед конкурентів нового кросовера Skoda – Kia Seltos і Hyundai Creta.

Читайте також: Новий Toyota Land Cruiser 300: стала відома дата виходу

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти