У мережі з’явилися перші зображення нового седана Kia Rio X

На даний момент в модельній лінійці Kia є седан Rio і крос-версія хетчбека, при цьому крос-версії седана ще не було. І дизайнери «Колёса» вирішили заповнити цю прогалину і представити, як може виглядати такий автомобіль.

Kia Rio 4-го покоління був представлений в 2017-м, а восени 2020 року модель отримала рестайлінг. Спочатку у вересні показали оновлений седан, а в минулому місяці до нього приєднався і крос-хетчбек, який до того ж отримав приставку – X. Поки не було інформації про можливе розширення модельного ряду, але поява крос-версії седана була б цілком логічною, з огляду на постійно зростаючу популярність кросоверів різного виду. Така машина може привернути увагу покупців за рахунок більш яскравого зовнішнього вигляду, який виділяється на тлі величезної кількості звичайних седанів Rio.

Ще однією перевагою такого авто є збільшений кліренс: якщо звичайний седан має кліренс в 160 міліметрів (мм), то у крос-хетчбека Rio X, а також і можливого аналогічного седана, цей показник – 195 мм на 16-дюймових дисках. Додатково до цього седан отримає новий передній бампер в стилі рестайлінгового хетчбека, накладки з нефарбованого пластика на пороги і колісні арки, змінений бампер ззаду і нові колісні диски.

Моторна лінійка Rio при рестайлінгу не змінилася. Седан і крос-хетчбек як і раніше мають 1,4 і 1,6-літрові бензинові атмосферні установки потужністю 100 і 123 кінських сил відповідно. Тими ж залишилися і КПП – на вибір 6-ступінчаста “механіка” і 6-ступінчастий “автомат”. Привід виключно передній.

Читайте також: Названі п’ять бензинових двигунів, що пожирають масло

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти