З’явилися зображення нового Mitsubishi Outlander

Видання «Колёса» представило рендерні зображення оновленого кросовера Mitsubishi Outlander.

Офіційний дебют моделі Mitsubishi Outlander нової генерації має відбутися в лютому нинішнього року. А поки незалежні дизайнери розробили рендери, які показують авторський погляд на дизайн майбутньої новинки.

Судячи з представлених рендерних зображень, новий Mitsubishi Outlander обзаведеться масивною передньою частиною, яка буде оформлена в новому фірмовому стилі марки, включаючи вузькі елементи головної оптики, об’єднані з радіаторною решіткою. Також кросовер отримає окремі блоки фар, виконані в дусі торішнього концепт-кара Endelberg Tourer.

У бічній частині кросовера з’являться кілька виштамповок уздовж дверних ручок і в нижній частині дверей. Також в стилістиці концепту Endelberg Tourer над колісними арками зроблять напівкруглі виштамповки. Задні ліхтарі вийдуть витягнутими по горизонталі, вони мають грановану форму. Також на кормі з’являться широкі елементи світлодіодних габаритних вогнів. Офіційних даних про двигуни нового Mitsubishi Outlander поки немає. Всі подробиці стануть відомі під час онлайн-прем’єри, яка пройде в лютому наступного року.

Читайте також: Китайський пікап Toyota Tundra надійшов у продаж

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти