Skoda вивела на тести новий кросовер: фото

Популярність кросоверів на ринку не знижується, тому не дивно, що серед новинок багато представників саме цього сегмента. Skoda має намір поповнити модельний ряд ще одним компактним кросовером, який і був помічений під час дорожніх випробувань.

За даними інсайдерів, новинка являє собою серійний варіант концепту Vision In, який дебютував на початку 2020 року в автосалоні в Нью-Делі. Модель буде побудована на модульній платформі MQB-A0-INЕ концерну Volkswagen. Якщо виходити з габаритних розмірів концептуальної версії, то кросовер займе місце в лінійці Skoda нижче Karoq. У довжину новинка буде досягати 4256 мм, а колісна база складе 2671 мм.

Про силові установки офіційної інформації поки немає. Передбачається, що новий кросовер Шкода буде оснащений 1,0-літровим бензиновим трьохциліндровим двигуном потужністю 110 к.с., який поєднується з механічною КПП або «автоматом». Також очікується версія з 1,5-літровою турбочетвіркою з віддачею 150 к.с., яка працює в парі з семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями.

Читайте також: Назвали 10 вживаних автомобілів, які довели свою надійність, перевірену часом

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти