Нову Skoda Fabia 2021 показали на реалістичних зображеннях

Нещодавно під час дорожніх тестів зловили і зробили декілька знімків автомобіля Skoda Fabia, який є довгоочікуваною новинкою 2021 року. Взявши за основу ці фото, художники уявили, як буде виглядати новий автомобіль.

Зображення вийшли досить реалістичними, тож дивлячись на них зрозуміло, що нова Шкода Фабія 2021 отримає більш рівну лінію даху зі злегка нахиленими і зсунутими вперед стійками. Через це автомобіль став довшим і нижчим за попередника, також це зробило його візуально динамічнішим. Можна відзначити і фактурний капот, тонкі світлодіодні фари, виконані в стилістиці електромобіля Enyaq, горизонтальні задні ліхтарі (вперше на Fabia) і стильні колісні диски.

Як ми знаємо, новинка буде на платформі MQB A0, на якій базуються Skoda Scala і Kamiq. А в якості силової установки слугуватиме трициліндровий бензиновий двигун, який працює в парі з механічною коробкою передач або «автоматом». Також можливий і гібридний агрегат на основі 1,0-літрового мотора або 1,5-літрового чотирициліндрового TSI.

Читайте також: Новий кросовер Haval за $ 11 500: дизайн, салон і деталі оснащення

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти