З’явилися перші зображення кросовера Ford Mondeo

Легендарний седан Ford Mondeo зовсім скоро піде в небуття через падіння попиту в сегменті чотирьохдверок. Вже відомо, що на зміну йому прийде кросовер з точно таким же ім’ям. Британське видання Auto Express показало на власних рендерах, може виглядати майбутній позашляховик.

Передбачуваний дизайн кросовера Ford Mondeo (до назви також може додатися приставка Evos, але це неточно художники намалювали на основі шпигунських фото машини – зараз вона повинна пройти тестування в статусі прототипу (повністю закамуфльованого). Якщо “прогноз” британців збудеться, позашляховий Мондео отримав знайомий вигляд – в дусі інших кросоверів марки. зокрема, його у нього буде такий же м’язистий кузов і похилий дах, наприклад, у електрокросовера Ford Mustang Mach-E. Крім того, простежується схожість з новими Ford Puma і Kuga 2021.

Очікується, що Ford Mondeo SUV розділить платформу з тієї ж Кугою і актуальним поколінням Фокуса – тобто, в його основу ляже шасі С2. У моторну гамму новинки повинні увійти бензинові мотори з системою “м’який гібрид” і плагін-гібридні установки. З чуток, один з приводів перекочує до новинки від поки що існуючого седана Мондео і кросовера Куга – це силова установка PHEV з 2,5-ліровою “четвіркою” в основі. Куга з нею проєзжає на одній електриці близько 50 км.

Дебют Ford Mondeo SUV має відбутися до кінця цього року, а у дилерів новинка з’явиться в наступному році. До речі, в США вона буде називатись не Мондео, а Fusion – як і седан-попередник.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти