Як вибрати страхову компанію для ОСЦПВ?

Важливо навчитися вибирати автострахування, яке підходить саме вам. Зменшення кількості варіантів та пошук відповідної страхової компанії можуть допомогти вам значно знизити загальні витрати на страхування. Як тільки ви зрозумієте, що змушує страхові внески збільшуватися і зменшуватися, ви зможете порівняти політики та з’ясувати, як заощадити гроші.

Щоб спростити пошук надійного страховика, Finance.ua запустив простий сервіс для оформлення ОСАЦВ. Вам потрібно не більше 15 хвилин часу, щоб налаштувати фільтри та вибрати відповідний варіант. Сервіс згенерує список пропозицій ґрунтуючись на вказаних даних. Оплатити послугу можна онлайн за допомогою картки українського банку. В статті ви дізнаєтесь навіщо потрібна страховка, та на які моменти слід звертати увагу при виборі страховика.

Пошук страховика: що потрібно врахувати при виборі компанії?

Щоб вибрати найкращу компанію зі страхування автомобілів, ви повинні спочатку визначити свої унікальні потреби та фінансове становище. Оцінка ваших обставин може допомогти звузити вибір та допомогти зосередитися на компанії, що пропонує вигідні варіанти покриття. Ви можете використовувати перевірені рейтинги, щоб не заплутатись при пошуку компаній з хорошим обслуговуванням клієнтів та рейтингами фінансової стійкості. Використання сторонніх даних у вашому дослідженні забезпечує всебічний підхід до вибору постачальника.Щоб вигідно оформити автоцивілку онлайн, переходьте до розділу “Страхування” на Finance.ua.

Ще один аспект, який варто враховувати при пошуку — як ви будете взаємодіяти з компанією, коли станете їх клієнтом. Роздуми про те, як ви надаєте перевагу спілкуванню з менеджером — через мобільний додаток або онлайн-портал, телефоном або особисто — можуть допомогти вам знайти правильну компанію. Середня вартість ОСЦПВ може змінюватись від одного страховика до іншого залежно від безлічі рейтингових факторів, включаючи тип транспортного засобу, історію водіння та конкретного покриття, яке ви обираєте.

Навіщо потрібна франшиза на ОСЦПВ?

Як правило, кожне покриття у полісі має власний ліміт. Водій може налаштувати його у фільтрах в каталозі на Finance.ua відповідно до своїх можливостей. У випадку з ОСЦПВ, франшиза — сума, яку ви погоджуєтесь заплатити до того, як страховка набуде чинності. Як правило, ви можете виявити, що встановлення вищої франшизи означає, що ви платитимете менше за свій поліс. Франшиза дає можливість знизити вартість страховки та купити автоцивілку дешевше. Однак слід пам’ятати, що кожна дорожньо-транспортна пригода менша за суму франшизи завжди буде на вашій відповідальності. Тому вигідніше оформити ОСЦПВ з нульовою франшизою. Наявність страховки автомобіля з нульовою франшизою означає, що ви обрали варіанти покриття, які не вимагають від вас внесення будь-якої суми авансом в рахунок вимоги, що покривається.

Що покриває автоцивілка?

Незалежно від обраної фірми, ОСЦПВ працює за одним і тим же принципом. Страхова компанія забезпечує компенсацію у випадках:

  • Травми. Якщо постраждала сторона отримала травми під час ДТП, страховик покриває витрати на лікування.
  • Пошкодження транспортного засобу. Коли машині потерпілого у ДТП потрібний ремонт, страхова виплачує компенсацію.
  • Ушкодження муніципального майна. Якщо під час аварії ушкоджується дорожня інфраструктура, ОСЦПВ забезпечує фінансову безпеку винуватцю.
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти