3 моделі шипованих шин, що стануть у пригоді взимку

Відомо, що зимові шиповані шини демонструють кращі показники зчеплення на щільному снігу та ожеледиці. Пропонуємо ознайомитися з рейтингом популярних моделей для зимового сезону, що мають попит в інтернет-магазинах України.

Goodyear Ultra Grip Ice Arctic 175/70 R13 82T

Зимові шиповані шини відомого американського бренду Goodyear оптимізовані для їзди під час ожеледиці. Технологія MultiControl Ice забезпечує якісне зчеплення на льоду, а трибічна основа шипа в поєднанні з багатогранним кінцем поліпшує розгін і гальмування автівки. Численні прорізи та розвинені плечові блоки малюнку протектора роблять їзду на снігу керованішою та безпечнішою. На додаток, гідродинамічні канавки добре відводять залишки води з мокрої траси.

Щоб автошини купити за прийнятною вартістю, завітайте на портал порівняння цін E-Katalog. Ціна Goodyear Ultra Grip Ice Arctic 175/70 R13 82T в інтернет-магазинах України складає від 3 387 до 3 791 грн.

Pirelli Ice Zero 205/55 R16 94T

Спрямований малюнок протектору з широкими канавками та великими блоками цієї моделі зимових шипованих шин якісно відводить зайву вологу, залишки снігу або крижані крихти з контактної плями покришки. Максимальна безпека під час розгонів, гальмувань і поворотів на льоду або щільному снігу забезпечується завдяки збільшеній кількості ламелів і подвійному сердечнику шипів. Гладкий корпус надійно захистить сердечник від зносу, а широка основа рівномірно розподіляє навантаження під час різких гальмувань.

Вартість в інтернеті — від 3 832 до 8 621 грн.

Sava Eskimo Stud 175/70 R13 82T

Ця модифікація зимових шин створена для їзди засніженими ґрунтовими дорогами. Спрямований гострий малюнок протектору покришки забезпечує швидкий відвід води та талого снігу з контактної плями. Гумовий склад вдосконалено кремнієвим полімером, що покращує зчеплення навіть під час сильних морозів. Шестигранний шип особливої конструкції відмінно проявив себе в розгоні, гальмуванні та на поворотах.

Ціна в інтернет-магазинах України — від 2 620 грн до 3 509 грн.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти