Вибираємо GPS-навігатор для автівки: 3 популярні моделі

Автомобільний GPS-навігатор — корисне приладдя, що допоможе прокласти шлях до необхідного пункту призначення навіть в умовах відсутності інтернету і мобільного зв’язку. Серед додаткових функціональних особливостей — сенсорне керування, голосові підказки, вбудовані дорожні мапи тощо. Експерти m.ua пропонують ознайомитися з популярними моделями GPS-навігаторів, що мають попит серед українських покупців.

Navitel E707 Magnetic

Зручний автомобільний навігатор з 7-дюймовим мультисенсорним містким TFT-дисплеєм працює на базі ОС Linux. E707 Magnetic оснащений магнітним тримачем і пропонує великий асортимент офлайн-мап від Navitel Navigator. Оновлення програмного забезпечення доступно користувачеві безплатно протягом усього терміну служби. Доступний перелік містить близько 47 європейських країн: крім мап України, тут є маршрути Ватикану, Швейцарії, Болгарії, Хорватії та інших держав. З основних переваг пристрою — зручне сенсорне керування (збільшення масштабу, прокладання маршрутів), а також швидка і стабільна робота ПЗ.

Згідно з даними порталу порівняння цін «Магазилла», вартість E707 Magnetic в інтернет-магазинах України складає 5 602–7 922 грн.

Garmin DriveSmart 65 Full EU MT-S

GPS-навігатор відомого бренду Garmin оснащено безрамковим 6,95-дюймовим сенсорним екраном. Серед переваг зручного і функціонального пристрою — просте екранне меню, яскраві чіткі мапи з 3-вимірними зображеннями будівель і рельєфу, а також опція Garmin Traffic, яку можна використовувати навіть без залучення смартфона. Брендовий застосунок Garmin Drive надає доступ до основних функцій у реальному часі, а для оновлення мап і програмного забезпечення передбачений вбудований Wi-Fi модуль.

Ціна пристрою в інтернеті — від 7 957 до 12 487 грн.

TomTom GO Expert 7

Ця модель навігатора завчасно надає водієві актуальну інформацію про ситуацію на дорогах, а інтелектуальна система об’їзду допоможе уникнути заторів і прокласти найкращий маршрут. За своїми функціональними особливостями GO Expert 7 ідеально підходить для великих транспортних засобів: прилад видає завчасні попередження про висоту мостів, наявність пунктів сплати за проїзд і тунелі ADR.

Вартість пристрою — від 17 996 до 28 980 грн.

Примітка. Зазначені в статті дані актуальні станом на початок січня 2024 року, використовувалася інформація m.ua.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти