Яку модель автомобільного інвертора вибрати: огляд популярних варіантів

Переваги автомобільних інверторів важко переоцінити: такі пристрої забезпечують резервне енергоживлення у складних і безнадійних ситуаціях, автоматично регулюють напругу, тихо працюють і мають низку додаткових функцій. Пропонуємо ознайомитися з популярними моделями, що мають попит на українському ринку.

UKC SSK-2000W

Сучасний автомобільний інвертор бренду UKC витримує навантаження до 2 кВт: до нього можна під’єднати відеокамеру, смартфон, ноутбук, електроінструмент і навіть дрібну побутову техніку. Всередині алюмінієвого корпусу знаходиться вентилятор для охолодження приладу в процесі роботи. У задній частині розташовані кнопка живлення, розетка та USB-порт з напругою 5 В. Переваги SSK-2000W — світлові індикатори режимів роботи, кілька варіантів під’єднання (клеми акумулятора, прикурювач), автоматичне вимкнення в разі розрядження акумулятора, перевантаження системи або перегрівання.

Вартість моделі в інтернеті — від 1 178 до 4 449 грн.

Tataliken Pure Sine 1600W

Автомобільний інвертор під’єднується до прикурювача або акумулятора і працює від вхідної напруги 12 В, видаючи до 220 В. Робочий діапазон температур приладу — 0–40°C. У пристрої реалізована комплексна система захисту від заниженої напруги, перевантаження системи, короткого замикання, зворотного під’єднання тощо.

Ціна в інтернеті — від 1 899 до 3 050 грн.

BASEUS IGBT Power Inverter 300W EU/CN

Багатофункціональний перетворювач напруги оснащений охолоджувальним вентилятором для зниження температури всередині корпусу. Якщо робоча температура вища за 50°C, агрегат автоматично вмикає режим охолодження. IGBT Power Inverter 300W EU/CN забезпечує стабільну напругу під час роботи на відкритому повітрі, а також допомагає ліквідувати різкі перепади в електромережі. З-поміж переваг моделі — підтримка технології IGBT і загальна потужність 300 Вт.

Вартість в інтернет-магазинах України — від 1 934 до 5 455 грн.

Примітка. У матеріалі використані дані порталу порівняння цін ek.ua, актуальні станом на кінець грудня 2023 року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти