Безпека понад усе: 3 популярні моделі автосигналізацій

Автомобільні охоронні системи мають низку переваг: значний радіус дії, можливість віддаленого керування і контролю роботи датчиків за допомогою застосунку на смартфоні або ПК, запис треків про переміщення машини з точною геолокацією тощо. Пропонуємо ознайомитися з моделями, що мають попит серед відвідувачів порталу ek.ua.

Sheriff ZX-1095 Pro

Бренд Sheriff пропонує сигналізації на авто з динамічним двобічним зв’язком, чотирма сервісними каналами, продуманою протиугінною системою та автоматичним запуском двигуна. Для комфортного користування у ZX-1095 Pro передбачені вбудовані модулі GSM/GPS/GLONASS і цифрова шина керування блоками CAN. Надійний захист від інтелектуального несанкціонованого злому автівки забезпечується режимом інтерактивного діалогового обміну з багаторазовою випадковою зміною ключів шифрування. Додаткова перевага пристрою — 2 вбудованих імобілайзера для дистанційного керування режимами блокування системи (Anti-Car-Jack, Anti-Hi-Jack).

Вартість моделі в інтернеті — від 3 550 до 4 994 грн.

Convoy MP-50D

Автомобільна сигналізація MP-50D — це двобічна охоронна система з захистом від інтелектуального злому та динамічним кодом з підтримкою 64-бітового ключа шифрування. З функціональних особливостей пристрою зазначимо світлодіодний індикатор проблеми, енергонезалежну пам’ять, можливість перевірки стану охоронної сигналізації на відстані, дистанційне керування режимом «Паніка», світлове і звукове попередження про спрацювання системи тощо.

Ціна в інтернет-магазинах України — від 1 500 до 2 035 грн.

Sigma SM-777 Dialog

Охоронна автосигналізація бренду Sigma вирізняється високою перешкодостійкістю та здатна підтримувати якісний зв’язок з транспортним засобом на відстані до 2 км, а також працювати з 9 охоронними зонами. Основні переваги SM-777 Dialog — індивідуальні ключі шифрування від спроб електронного злому, підтримка безшумної охорони, режим «Паніка», програмований PIN-код для доступу, великий набір сервісних режимів і функцій.

Вартість пристрою в інтернеті — від 2 200 до 2 895 грн.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти