Чому і коли необхідне позапланове ТО автомобілів марки Рено – в чому вигода для власника

Регулярне, включно з позаплановим технічне обслуговування, гарантує справність автомобіля та безпеку його використання, стабільність технічних параметрів. Поряд із плановим регулярним ТО, бажано проводити і позапланові перевірки, які допоможуть підтримувати якісні характеристики автомобілів, незалежно від часу випуску та загального зносу. Офіційний сервіс Рено у Львові допоможе у проведенні всіх видів техобслуговування, включно з постійними плановими, позаплановими видами огляду та за потреби – відновлювально-ремонтними роботами, капітальним ремонтом автомобіля або його окремих елементів.

За посиланням https://germesavto.com.ua/ можна дізнатись про спосіб замовити послуги з обслуговування авто на Germes автосервіс. Тут є вся необхідна для власника авто інформація:

  • перелік видів послуг;
  • можливість отримати безкоштовну консультацію;
  • деталі роботи СТО – графік, телефони, електронна адреса, карта проїзду та інше.

Повертаючись до основної теми нашої розповіді вкажемо на найбільш характерні ознаки, коли варто звернутись на СТО невідкладно, мінімізуючи потенційні негативні наслідки.

Надмірне використання палива

Одна з важливих ознак несправності автомобіля і необхідності термінового втручання в регуляцію роботи паливної системи, а можливо і самого двигуна – надмірне витрачання палива.

Контроль витрат палива має відбуватись постійно. Якщо різниця між паспортним та рівнем витрачання палива, враховуючи рівень зносу двигуна складає понад 15-20% і ці зміни відбулись миттєво, необхідно одразу звертатись до СТО.

Причиною такої несправності може бути розбалансування роботи систем, що забезпечують подачу палива, застосування паливної суміші. Якщо такі зміни відбулись, це потенційно може загрожувати не лише більш серйозними проблемами, але і безпеці експлуатації автомобіля.

Шум під час руху

Позапланове технічне обслуговування Рено є необхідним у випадках, коли чути надмірний шум під час руху, особливо, якщо він схожий на постійний механічний контакт між металевими деталями. Це може бути наслідком:

  • пошкодження в трансмісії;
  • поломки в коробці передач і інших механізмах авто;
  • розриву з’єднання чи втрати захисту корпусу, відкручування окремих вузлів, деталей.

Тому ризикувати не варто – краще звернутись на СТО та провести відновлювальні роботи.

ДТП або аварійна ситуація – необхідно верифікувати справність

Після аварії чи дорожньо-транспортної пригоди варто провести обов’язковий позаплановий технічний огляд. Це необхідно з декількох причин.

  • головна – позапланове ТО допомагає визначити зовні не помітні зміни у роботі систем;
  • виправити помітні ушкодження, які можуть стати причиною руйнації окремих деталей, припинення ефективної роботи.

Навіть якщо здається, що автомобіль не пошкоджений, краще провести позапланове ТО. Важливо вчасно оцінити стан ключових елементів авто, щоб попередити серйозніші поломки та витрати на відновлення автомобіля.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти