Хетчбек Alfa Romeo Giulietta отримав спортивну версію

Італійський преміальний хетчбек Alfa Romeo Giulietta отримав нову версію Sport, яка відрізняється від базової іншим аеродинамічним обвісом і деякими нововведеннями в інтер’єрі. На жаль, модель не отримала жодних технічних покращень.

Від хетчбека новинка відрізняється наявністю спортивного переднього спліттера спереду, а також ефектним спойлером ззаду. Модель оснащується широкими бічними спідницями з вуглецевого волокна, також тонованими задніми вікнами і протитуманними освітлювачами.

Крім цього, новий Alfa Romeo Giulietta Sport отримав стильні 17-дюймові колісні диски, які раніше дісталися 510-сильному «зарядженого» седану Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde. Модель оснащується спортивною випускною системою з двома круглими патрубками.

На жаль, технічні характеристики нового Alfa Romeo Giulietta складно назвати по-справжньому спортивними. Модель оснащується 1,4-літровим бензиновим турбодвигуном потужністю в 120 кінських сил, а також 1,6-літровим дизелем такої ж потужності. Що стосується динамічних характеристик, то хетчбек здатний розігнатися до перших 100 км/год за 9,4 секунди, а дизельна версія на  0,6 секунди повільніша.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти