Renault завершує тестувати новий хетчбек Clio (ФОТО)

Офіційна прем’єра хетчбека нового покоління відбудеться на початку наступного року. Основними конкурентами моделі стануть Ford Fiesta і Volkswagen Polo.

Компанія приступила до завершальних випробувань хетчбек Clio нового покоління. Фотошпигунам вдалося сфотографувати автомобіль під час тестів на півдні Європи. Шпигунські фотографії новинки були викладені виданням Autocar.

«Все практично завершено. Прем’єра буде на початку наступного року. Це буде чудово – найкраща Clio, яку ми коли-небудь робили», – заявив шеф-дизайнер Renault Лорен ван ден Акер.

Новинку побудують на оновленій платформі CMF-B, яку автомобіль розділить з Nissan Micra. У моторну гамму увійде новий 1,3-літровий бензиновий турбомотор. Потужність агрегату складе близько 150 к.с. За неофіційними даними, розгін до «сотні» з таким двигуном у новинки буде займати менше 8 секунд.

Також клієнтам запропонують 1,0-літровий бензиновий двигун. Його динамічні характеристики поки невідомі. Крім цього, машина збереже 1,5-літровий дизельний двигун. При цьому, агрегат буде істотно модернізований.

Мотори працюватимуть спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Як опцію клієнтам запропонують «автомат» з подвійним зчепленням.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти