Відомий китайський бренд готує черговий компактний кросовер (ФОТО)

Китайський Changan автогігант визначився з часом виведення на ринок нового компактного кросовера CS15. Паркетник з’явиться у дилерів в березні наступного року.

Напередодні в Піднебесній відбулася офіційна презентація моделі, де були розсекречені характеристики і варіанти оснащення кросу.

Нагадаємо, особливостями новинки в порівнянні з попередником є ​​модернізована решітка радіатора, що нагадує дизайн Lexus, перероблені фари головного світла і задні ліхтарі, інші бампера і змінена лінія скління.

Розміри нової моделі наступні: в довжину вона сягає 4 135 мм, ширину – 1 740 мм, у висоту – 1 630 мм, колісна база становить 2 520 мм.

Тепер автомобіль оснащується 1,5-літровим “атмосферником” потужністю 107 к.с. в поєднанні з 5-ступінчастою “механікою” або преселективним “роботом”. Привід передбачений тільки передній.

В арсеналі нового Changan CS15 є: ABS, система курсової стійкості, парктронік, кнопка запуску двигуна, камера заднього виду, наполовину цифрова “приборка”, мультимедійний комплекс з великим сенсорним екраном, 17-дюймові легкосплавні колісні диски, а також панорамний дах з люком.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти