Головний завод Subaru простоює через неякісні комплектуючі

Subaru оголосила про зупинку виробництва на своєму головному заводі в Оті, префектура Гунма, Японія. Це підприємство забезпечує близько 60% глобального випуску автомобілів марки. Причиною зупинки конвеєра стали можливі дефекти гідропідсилювача керма. Як повідомляє видання Asahi, проблему виявили 16 січня, і з цього моменту було прийнято рішення про зупинку всього виробництва.

Неякісні компоненти встановлювалися на три моделі Subaru: компактну Impreza, кросовери XV і Forester, випущені в період з кінця грудня 2018 року по 16 січня 2019 го. Передбачається, що дефекти торкнулися більше 10 000 автомобілів.

Оскільки крім вищевказаних трьох моделей на одних і тих же складальних лініях випускаються ще шість, було вирішено зупинити все виробництво. Воно відновиться 28 січня, коли надійдуть нові комплектуючі.

Компанія також зупинила і поставки клієнтам. Крім цього буде проведена кампанія відкликання. Поки ж Subaru закликає власників транспортних засобів негайно припинити рух, якщо виникнуть які-небудь проблеми, і зв’язатися з найближчими дилерами.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти