Нова модель Suzuki викликала справжній ажіотаж на ринку

З моменту старту продажів новинка користується шаленою популярністю на індійському ринку. Щоб зібрати понад 15 тисяч замовлень дилерам Suzuki треба було всього 30 днів.

Нове покоління хетчбека вийшло на індійський ринок в лютому. Виробництвом моделі, як і раніше, займається спільне підприємство Maruti Suzuki. Відомо, що в основу новинки лягла платформа Heartect, яку можна зустріти на моделях Suzuki Swift і Baleno. Крім цього, зі зміною поколінь економічна «пятидверка» стала трохи довшою – 3 655 мм (+56 мм). Колісна база, в свою чергу, зросла на 35 мм до позначки 2 435 мм. Найпомітніше новий хетч збільшився в ширину – до 1 620 мм (+125 мм). А ось об’єм багажника тепер складає 314 літрів (+ 134 л).

Відомо, що хетчбек зберіг старий 68-сильний «атмосферник» на один літр, а також обзавівся більш потужним бензиновим мотором K12M на 1,2 літри – його віддача становить 83 к.с. В якості трансмісії покупцям пропонують 5-швидкісну МКПП або «робот». За Wagon R з літровим мотором просять 419 тисяч рупій (близько 6 тисяч доларів).

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти