Great Wall покаже в Шанхаї новий преміальний пікап

Вже 16 квітня на автосалоні в Шанхаї концерн Great Wall покаже новий пікап P-серії. Вантажна модель стане новим флагманом в модельному ряду марки.

Автомобіль створений на інноваційній платформі і оснащений 8-ступінчастою автоматичною трансмісією ZF, а також модернізованою системою повного приводу з блокуванням всіх диференціалів. Варто відзначити, що АКПП вперше використовується інженерами марки на пікапі. Раніше моделі бренду оснащувалися виключно «механікою».

У салоні пікапа встановлена ​​сучасна мультимедійна система з великим тачскріном і опцією розпізнавання голосових команд.

Крім того, новинка оснащується адаптивним круїз-контролем, оптикою з LED-матрицями, функцією підігріву сидінь, клімат-контролем, системою безключового доступу і функцією запуску двигуна з кнопки. При бажанні власник пікапа за допомогою програми на смартфоні зможе управляти деякими опціями машини, наприклад, відкривати і закривати центральний замок, дистанційно запускати двигун, знаходити автомобіль на завантаженій парковці, а також встановлювати комфортну температуру в салоні.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти