Mini оновив компактний універсал Clubman (ФОТО)

Марка Mini представила на Шанхайському автосалоні рестайлінговий варіант компактного універсала Clubman. Автомобіль отримав свіжий дизайн та нову спортивну підвіску зі зменшеним на 10 мм кліренсом й адаптивними амортизаторами.

Зовні оновлений Clubman вирізняється радіаторною решіткою та новими відтінками кузова.

У базовій комплектації оновлений Clubman, як і раніше, оснащується галогенними фарами головного світла, у яких трохи скорегували графіком. Ходові вогні, протитуманні фари і задні ліхтарі стали світлодіодними. В якості опції для задніх ліхтарів пропонується особлива графіка, стилізована під британський прапор. У салоні з’явилися нові варіанти обробки – шкіра синього, сірого і світло-коричневого кольорів. Стандартно пропонується 6,5-дюймовий екран медіасистеми, але доплативши, можна отримати варіант з діагоналлю 8,8 дюймів.

Єдине серйозне технічне доопрацювання – нова спортивна підвіска, доступна в якості опції.

У лінійці двигунів змін не відбулося. Європейським покупцям пропонують 1,5-літровий бензиновий мотор потужністю 102 к.с. і 136 к.с., а також 2,0-літровий агрегат з віддачею у 192 к.с. Дизельна гамма представлена ​​1,5-літровим (115 к.с.) і 2,0-літровими двигунами з віддачею 150 і 190 сил.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти