Volkswagen готовий приймати замовлення на абсолютно нову модель

Компанія Volkswagen  оголосила дату старту прийому замовлень на свій перший серійний електромобіль – хетчбек I.D. За інформацією прес-служби марки, замовлення на новинку можна буде залишити вже з 8 травня 2019 року.

Глава маркетингового відділу Volkswagen Юрген Стакман припустив, що перша партія, запланована до виробництва, буде розкуплена ще до дебюту моделі на автосалоні у Франкфурті восени поточного року. Однак вартість новинки поки не розкривається, але експерти очікують ціну в районі 30 тис. євро.

Один з топ-менеджерів Volkswagen заявив раніше, що електрична модель матиме кілька версій, які будуть відрізнятися потужністю силової установки, варіантом приводу і запасом ходу. Базова модифікація отримає єдиний електромотор, який розташується на задній осі і батарею, що забезпечить пробіг до 330 км шляху на повному заряді. Також будуть модифікації з повнопривідною системою і дальністю ходу до 550 км.

В першу чергу електрокари нового сімейства з’являться на ринках Німеччини, Великобританії, Франції, Австрії, Іспанії, Нідерландів і Данії.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти