Mercedes-Benz представив електричний кросовер з дальністю ходу 500 км (ФОТО)

На міжнародному автосалоні в Шеньчжені на стенді Mercedes-Benz компанія Denza представила концептуальну версію позашляховика Concept X.

Під брендом Denza, створеного Daimler спільно з китайською компанією BYD, в даний час випускається електричний седан Denza 500, побудований на платформі Mercedes-Benz B-Class першого покоління, який оснащений 190-сильним електричним мотором.

Над стилістикою шоу-кара Denza Concept X працювала команда дизайнерів Mercedes-Benz Advanced Design Studio в Пекіні, про що говорять шильдики «Styled by Mercedes-Benz». Концепт, представлений в кольорі Galaxy Purple, на додаток до незвичайної зовнішності отримав 23-дюймові колісні диски і вбудовані в бампери «еквалайзери» із світлодіодів.

Серійна модель вийде на китайський ринок в наступному році і буде запропонована в 7-місцевому виконанні, з електричним двигуном або гібридною установкою.

Відомо, що повністю електрична версія буде мати дальність ходу до 500 км, а час розгону від 0 до 100 км/год буде займати менше п’яти секунд.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти