Новий Chery Tiggo 7i виходить на ринок

Китайський автовиробник анонсував вихід нового кросовера – Tiggo 7i.

Дизайн новинки більшою мірою повторює кросовер Chery Tiggo 7 2016 модельного року і орієнтований на молодіжну аудиторію. Передні фари з потрійними лінзами роблять передню частину більш гострою і стильною, що ще більше підкреслюється подвійний лінією кузова, бічними крилами і задніми світлодіодними ліхтарями.

Інтер’єр нового Tiggo 7i також схожий на Tiggo 7 FLY. Шкіряне рульове колесо і пластикова панель приладів надають більш багатий вигляд. У той же час водійське сидіння оснащене електричним регулюванням в 6 положеннях для підвищення зручності експлуатації. Крім того, Tiggo 7i оснащений великим панорамним дахом з люком.

В оснащення новинки увійшли мультимедійна система з великим тачскріном на 9 дюймів, яка підтримує підключення смартфонів. Більшістю функцій автомобіля можна керувати за допомогою голосових команд. Крім того, тут же можна знайти кнопку запуску двигуна, безключевий доступ, систему допомоги при паркування, датчик тиску в шинах, задні парктроніки і багато іншого.

Tiggo 7i побудований на платформі Chery TX1, а його дорожній просвіт становить вражаючі 210 мм. Під капотом Chery Tiggo 7i – 1,5-літровий турбомотор потужністю 156 к.с.. В якості трансмісії використовується 6-діапазонний «робот».

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти