Bentley презентувала новий розкішний седан (ФОТО)

Британський автовиробник Bentley представиа розкішний седан Flying Spur третього покоління. Новинка стала першим автомобілем британської марки, яка отримала повнокероване шасі.

Новий Flying Spur побудований на модульній платформи MSB. Це ж шасі використовує ліфтбек Porsche Panamera і купе Bentley Continental GT. Завдяки новій платформі колісна база машини збільшилася на 130 міліметрів. Автомобіль отримав повністю світлодіодну оптику, хромовані повітроводи в передніх крилах і 21-дюймові колісні диски.

У салоні є 12,3-дюймовий тачскрін, годинник Bentley з бронзовою окантовкою, бездротова зарядка для смартфона і пара USB-роз’ємів. Водієві доступні система контролю мертвих зон, функція утримання автомобіля в смузі руху, система нічного бачення, камера кругового огляду і автоматичний паркувальник.

Седан укомплектували модернізованим двигуном W12. Потужність бензинового агрегату становить 635 к.с. і 900 Нм обертового моменту. З таким мотором новий Flying Spur розганяється до «сотні» за 3,8 секунди. Максимальна швидкість автомобіля – 333 км на годину. Двигун працює спільно з 8-ступінчастим преселективним роботом ZF, який також використовується на купе Continental GT.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти