Volkswagen випустив електричну версію седана Jetta (фото)

Компанія Volkswagen анонсувала випуск повністю електричної версії седана Lavida Plus нового покоління. Нагадаємо, під цією назвою в Китаї продається адаптована для місцевого ринку версія Volkswagen Jetta.

Офіційний дебют Lavida Plus відбувся у квітні на Пекінському мотор-шоу. Автомобіль базується на інноваційній платформі MQB. Габарити моделі: довжина – 4 670 мм, висота – 1 474 мм, колісна база – 2 688 мм.

Volkswagen e-Lavida оснащується електричним двигуном потужністю 136 к.с. з обертовим моментом у 290 Нм і комплектом високоефективних батарей. Максимальний запас ходу – 278 км, швидкість обмежена на позначці 150 км/год. Повна зарядка АКБ займає 5,5 годин, але за 30 хвилин від зарядної станції можна зарядити акумулятор до 80% ємності.

В списку оснащення седана значаться: інформаційно-розважальна система з сенсорним екраном на 8 дюймів, електронний «ручник», 2-зонна кліматична установка, паркувальнйи асистент, функція запуску двигуна з кнопки і безключового доступу в салон, світлодіодна головна оптика, легкосплавні колісні диски на 17 дюймів і адаптивний круїз-контроль, який має опцію автоматичного запобігання фронтальних ударів.

Вартість нового Volkswagen e-Lavida – 158 900 юанів (близько 22,5 тис. доларів).

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти