Honda оновила легендарну модель (фото)

Компанія Honda показала оновлений хетчбек Honda Civic 2020 модельного року. Комплектація Sport Touring тепер доступна з 6-швидкісною механічною трансмісією.

Японський автовиробник вирішив «освіжити» хетчбек Honda Civic, щоб модель залишалася актуальною серед своїх конкурентів. Нинішній рестайлінг не став якимось глобальним, Honda зосередилася на відновленні зовнішнього і внутрішнього дизайну, приділяючи при цьому особливу увагу спортивним модифікаціям.

Найбільше змінилася топова модифікація Sport Touring, яка тепер доступна як з варіатором, так і з 6-ступінчастою механічною коробкою передач. Обидві трансмісії залишаються доступними і у виконанні Sport.

«Спортивна» Honda Civic вже у стандартній версії має 7-дюймовий монітор інформаційно-розважальної системи разом із збільшеною кількістю динаміків – 8 проти 4. Також в «базі» стали доступні кнопка запуску двигуна і безключевого доступ, крім того, новинка отримала ексклюзивну оббивку сидінь і тиснену обробку центральної консолі.

Усі версії оновленої моделі отримали переглянуті корпусу протитуманних фар, перероблені ґрати радіатора і затемнену оптику, а також колісні диски темно-сірого або чорного кольорів.

Оновлений Honda Civic Hatchback 2020 року надійде в продаж на американському ринку вже сьогодні, 16 серпня.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти