Toyota випустила розкішний кабріолет (фото)

Автомобільна компанія Toyota розробила унікальну відкриту версію флагманського седана Century, побудовану за спеціальним замовленням імператорського дому Японії. Автомобіль візьме участь в урочистій церемонії входження на трон імператора Нарухіто, яка відбудеться в неділю, 22 вересня.

Кабріолет на базі Toyota Century випущений в єдиному екземплярі. Нарухіто і його дружина проїдуть на автомобілі близько п’яти кілометрів від Імператорського палацу в Токіо до Палацу Акасака. Седан довжиною 5,34 метра був спеціально позбавлений даху, щоб люди на вулицях змогли краще розгледіти імператорську пару.

Нагадаємо, Century – найстаріша модель «Тойоти», яку випускають вже понад півстоліття – з 1967 року. Автомобілями цього сімейства користується вище японське керівництво, а також імператорська сім’я.

Модель нового покоління показали восени 2017 року на Токійському автосалоні. Довжина машини склала 5335 мм, а ширина – 1930 міліметрів. Розмір колісної бази становить 3090 міліметрів. Седан оснастили гібридною силовою установкою, до складу якої входить п’ятилітровий атмосферний двигун V8 потужністю 380 к.с. і 165-кіловатний електромотор.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти